DraftDynastyFantasyNFL

Runde 1 rookies i Fantasy

Vi er endelig nået til det. Årets NFL Draft, og første runde er overstået. Det betyder selvfølgelig at der er kommet nogle flere spillere til der kan være relevante for dit fantasy hold. Derfor har Tue og jeg givet vores kommentarer til alle de rookies der blev draftet i første runde, og derfor kan draftes i fantasy.

Kyler Murray, QB, Arizona Cardinals

Tue

Den næstmest fantasy relevante spiller indtil videre. Dog er QB meget dyb i denne sæson, så Murray er ikke i min top20 lige nu.
Men dette hjælper David Johnson.

Thomas

Som rigtig mange forventede, endte Cardinals med at vælge quarterback Kyler Murray med draftens første valg på trods af, at de så sent som sidste år valgte quarterbacken Josh Rosen. Som det ser ud lige nu, tyder alt på at Murray skal kastes direkte for løverne som starter fra dag 1. Det gør ham selvfølgelig relevant i forhold til fantasy. Spørgsmålet er bare: ”Hvor relevant?”.

Generelt har meget få rookie quarterbacks gjort det godt i fantasy over de sidste mange år. Baker Mayfield sidste år var lidt af en outlier på den front. Jeg ser ikke Murray være nær så god som Mayfield var, og jeg anser ham ikke for at være et spot på dit hold værd, når der skal draftes. Murray har dog vist at han er rigtig god til at scramble og løbe med bolden, hvilket giver ham klar værdi. Derfor tror jeg at han i løbet af sæsonen vil kunne udvikle sig nok til at blive en quarterback man kan streame hvis man har sin startende QB på bye i uge 9 eller derefter.

Daniel Jones, QB, New York Giants

Tue

Han kommer ikke til at spille i 2019, på nær hvis Eli Manning bliver skadet.

Thomas

Jeg har ikke meget at sige om Jones. Han kommer ikke til at blive fantasy relevant. Selv hvis Giants ender med at være elendige og han bliver starter over Eli Manning vil han ikke være starter-værdig.

T.J. Hockenson, TE, Detroit Lions

Tue

Normalt tager TE 3 til 4 år før de bliver fantasy relevante.
Normal alder for TE break out er 23 til 27 år, det mest normale er 25 år. Altså deres første år som top 12 TE.
Så i 2019 er disse to TE ikke nogen jeg vil gå efter i fantasy.
Især når man ser på deres hold.
Lions og Stafford har ikke været god til at bruge TE, se bare på Ebron. Dog kan Matt Patrica prøve at få en Gronk til hans hold i Hockenson.

Thomas

Tight End er en af de positioner der bare altid er svær at få en god spiller på i fantasy. I år ser det ud til at være bedre end de har været i mange sæsoner, men det er ikke på grund af rookies. Historisk set, producerer rookie Tight Ends bare aldrig i fantasy. Derfor tror jeg heller ikke på at Hockenson er værd at have i standard scoring ligaer (redraft). Jeg tror dog han er et udmærket pick up i dynasty-ligaer.

Dwayne Haskins, QB, Washington Redskins

Tue

Han kan være starter uge 1, men der er ingen våben hos Redskins at kaste til. Så selv hvis han starter er ikke i nærheden af at være i top 24, så man behøver ikke drafte ham.
Men hvis han starter så kan det hjælpe løbe spillet, da han klart er bedre end Keenum.

Thomas

Jeg er usikker på om Haskins rent faktisk får mulighed for at starte. Uanset om han er klar eller ej, vil jeg tro at Redskins vælger at sidde ham, i hvert fald indtil et stykke inde i sæsonen. Hvis man så medtager den faktor at Redskins basalt set ikke har nogen nævneværdige spillere på deres skill positions (pånær Derrius Guice), så ville jeg holde mig fra Haskins i denne sæson.

Noah Fant, TE, Denver Broncos

Tue

Broncos har fået Flacco som virkelig godt kan lide at kaste til Tight Ends, men generelt er holdet ikke noget jeg vil satse på i fantasy i forhold til deres offensiv. Det gælder selvfølgelig også for Fant

Thomas

Som det er tilfældet med Hockenson, har jeg ikke tiltro til at Noah Fant faktisk kommer til at gøre noget relevant i fantasy for denne sæson.

Josh Jacobs, RB, Oakland Raiders

Tue

Den mest fantasy relevante spiller. Han kommer til at være Raiders RB1.
Og tror de kommer til at bruge ham fra uge 1.
Han kommer ind i min top 30, så han er en Flex mulighed med upside.


Crowell ender som den store taber i fantasy efter runde 1 i NFL draften.

Thomas

Den helt store ”vinder” hvis vi kigger på første runde rookies der kan gå ind og producere i fantasy fra start af. Jon Gruden og Mike Mayocks første draft sammen vil klart være med til at definere deres og Raiders organisationens omdømme fremadrettet. Med valget af Jacobs i første runde er det lagt fast at han kommer til at blive deres RB1. Læg dertil at Jacobs er en runningback der kan spille alle tre downs og beskytte i kastespillet, så tror jeg at han kommer til at blive en klar arbejdshest for Raiders, og dermed får langt de fleste berøringer af de backs som holdet har. Jeg har ham i den lave ende af RB3 til høje ende af RB4, så han kommer nok til at ryge omkring runde 5 eller 6 nu i redrafts (Hans Average Draft Position før draften var runde 8).

Marquise Brown, WR, Baltimore Ravens

Tue

WR leverer sjældent i år 1.
Lamar Jackson er ikke en QB jeg ville stole på kommer til at gøre Brown til en fantasy relevant WR.
Men Brown kommer til at hjælpe Ravens, da han kan tage toppen af forsvarene, hvilket åbner op for løbe spillet og de to TE.

Thomas

Det værste sted han kunne blive draftet, for hans fantasy værdi. Ravens løber bolden mest af alle hold i ligaen, siden Lamar Jackson blev deres startende QB. Derudover har Jackson kke lige frem den mest præcise arm, så selvom Brown er ekstremt hurtig og løber fine ruter, ser jeg ham ikke have nogen værdi i fantasy redrafts, og meget meget lidt i dynasty.

N’Keal Harry, WR, New England Patriots

Tue

Tidligere Patriots WRs draftet i de første 2 runder af draften:
Vi skal tilbage til 2002 for at finde et succes pick, med Dion Branch
Ellers er der “store navne som Bethel Johnson (2003), Chad Jackson (2006) og Aaron Dobson (2013).


N’Keal Harry er et helt andet talent. Han var min fantasy WR nr 1 i NFL draften inden vi startede. I redraft fantasy er han nok ikke helt relevant. Det tager normalt WRs, 2 til 3 år før de er klar til at levere for dit fantasy hold. Jeg har ham dog meget højt i Dynasty.

Harry kommer sikkert til at have en eller to store kampe, men ikke noget der gør man behøver have ham på sit fantasy hold.

Thomas

For mig en af de bedre steder han kunne lande for hans fantasy værdi. Der er ikke mange tilbage til at gribe boldene i New England efter Gronkowski er gået på pension, Chris Hogan er smuttet til Panthers i free agency og altmuligmanden Cordarelle Patterson tog til Chicago. Det efterlader Julian Edelman og så en lang række folk som Harry burde kunne slå, i hvert fald indtil Demaryius Thomas kommer tilbage fra sin skade (og han stadig er på holdet til den tid).

Jeg tror sagtens det kan være værdifuldt at tage en chance på Harry sent i redrafts. Derudover vil jeg mene han er den bedste rookie receiver i fantasy og dermed bør være en af de højeste valg i dynasty rookie drafts.

——————————————————————————————————————–

Der har I det, vores kommentarer om de fantasy relevante rookies. Som I kan se, er vi enige langt hen af vejen, det er kun N’Keal Harry hvor min Patriots-bias nok spiller lidt ind 🙂

Du skal også holde øje med Fantasymeister de næste par dage, da vi vender tilbage med flere rookies når draften er færdig.

Skrevet af Tue Nielsen Gilbe og Thomas Køster Madsen

Tags

Relaterede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Du har sat Adblocker til!

Du støtter os ved at lukke din adblocker ned på FantasyMeister